novogodišnje odluke..........
4 posters
Stranica 1 / 1.
novogodišnje odluke..........
za ovu novu godinu sam si obećala da ću ukrasti što više slobodnih trenutaka od posla da ga provedem s
najljepšim stvorenjima na svijetu - naravno konjima - a posebno s naj, naj ljepšom arapkinjicom od svih ....
najljepšim stvorenjima na svijetu - naravno konjima - a posebno s naj, naj ljepšom arapkinjicom od svih ....
vila- Broj postova : 135
Registration date : 19.12.2007
Re: novogodišnje odluke..........
Savršeno "utrošeno" vrijeme!
Ja sam si obečala da bum provela više vremena ovdje sa vama (na žalost mi nije situacija dopuštala u posljednje vrijeme), da malo "podignemo" ove prekrasne konje na razinu koju su zaslužili!
Ja sam si obečala da bum provela više vremena ovdje sa vama (na žalost mi nije situacija dopuštala u posljednje vrijeme), da malo "podignemo" ove prekrasne konje na razinu koju su zaslužili!
Ja sam konačno odlučio da je dosta sa poslom. U ovoj godini konačno prestajem aktivno raditi i odlazim u moju vlastitu penziju- definitivno. Ko hoče nek radi a ja više neču i odlazim u brda sa svojim konjičima.
Kebir- Broj postova : 405
FEKHRA je napisao/la:Savršeno "utrošeno" vrijeme!
samo nemoj ono staro --- obećanje ludom radovanje
e to se zove PRAVA NOVOGODIŠNJA ODLUKAKebir je napisao/la:Ja sam konačno odlučio da je dosta sa poslom. U ovoj godini konačno prestajem aktivno raditi i odlazim u moju vlastitu penziju- definitivno. Ko hoče nek radi a ja više neču i odlazim u brda sa svojim konjičima.
Iako malo kasna,moja novogodišnja odluka je da ću se počet družit sa galoperima..
I eto sad sam u novoj štali sa 13 prekrasnih konjića.....a kad počnu takmičenja,nadam se,upoznajem ekipu....
I eto sad sam u novoj štali sa 13 prekrasnih konjića.....a kad počnu takmičenja,nadam se,upoznajem ekipu....
Ja- Broj postova : 8
Registration date : 19.10.2008
Di baš 13 konjiča?
Kebir- Broj postova : 405
Ja je napisao/la:Iako malo kasna,moja novogodišnja odluka je da ću se počet družit sa galoperima..
novogodišnje odluke smo svi vjerovatno donijeli, i mi ih ovdje zaprimamo cijele godine...
Ali i provjeravati ćemo da se one ispunjavaju...
A eto...sad kad vrate prikolicu,bit će ih 12,jer je jedna kobila na ujahivanju pa će ić doma....Di baš 13 konjiča?
Ja- Broj postova : 8
Registration date : 19.10.2008
Stranica 1 / 1.