SREEEEEEEETAN PRVI MAJ
4 posters
Stranica 1 / 1.
SREEEEEEEETAN PRVI MAJ
Svim drugaricama i drugovima,omladinkama i omladincima,pionirkama i pionirima, proleterkama i proleterima elim sretan PRVI MAJ međunarodni praznik rada. Svima dijelim nezaobilazni karanfil jer je to jedino to je preostalo osim naravno grah u Maksimiru za kojeg , bojim se bude neviđena guva. Vano je da če kao i uvjek nai vrli političari iskoristiti ovaj praznik da po koliki put pokuaju nahraniti edno i napojiti gladno pučanstvo.
Kebir- Broj postova : 405
Registration date : 19.12.2007
Re: SREEEEEEEETAN PRVI MAJ
Drage mi drugarice i drugovi proleteri , sretan Vam Prvi Maj , praznik radnika , seljaka i ostalih individua koje se osjećaju potrebitm ovog praznika
i prazničnog graha , koji psihijatrijski slučajevi koji su umislili da su Isus dijele po raznim parkovima i ostalim prirodama , pa ako vjerujete u njihovo poslanje
trkom na neko od mjesta gdje su se ukazali zajedno s kazanom .
Mi ostali , koji znamo da oni nisu onaj za kojeg su umislili da jesu , ćemo se zabaviti oko rotilja , ranja i sličnih pomagala , a nevezano za njih i njihov
praznik i čaćenje , uostalom zato su ukinuli drugi maj koji je nekad isto bio praznik i slobodan dan , ako ele biti dosljedni proleterskim načelima .
ivijo dan republike i prvi maj , od dva dana !
i prazničnog graha , koji psihijatrijski slučajevi koji su umislili da su Isus dijele po raznim parkovima i ostalim prirodama , pa ako vjerujete u njihovo poslanje
trkom na neko od mjesta gdje su se ukazali zajedno s kazanom .
Mi ostali , koji znamo da oni nisu onaj za kojeg su umislili da jesu , ćemo se zabaviti oko rotilja , ranja i sličnih pomagala , a nevezano za njih i njihov
praznik i čaćenje , uostalom zato su ukinuli drugi maj koji je nekad isto bio praznik i slobodan dan , ako ele biti dosljedni proleterskim načelima .
ivijo dan republike i prvi maj , od dva dana !
ludi tata- Broj postova : 115
Registration date : 25.12.2007
Sretan PRVI MAJ! Meni je svaki dan prvi maj, tak da ja to ne slavim nekak posebno. P.S. Jučer mi je konju bio rođendan.
Ghost_Rider- Broj postova : 37
Registration date : 07.02.2009
Onda sretan rođendan i prvi maj ---naravno. Imate razloga napraviti duplu fetu. Nek se samo slavi
Kebir- Broj postova : 405
Registration date : 19.12.2007
Stranica 1 / 1.