respect
+2
FEKHRA
Zameel
6 posters
Stranica 1 / 1.
respect
Potovanje draga nacijo!
Nisam se jos predstavio.. moja isprika, jednostavno sam zaboravio...
Zovem se zoran imam 21 godinu te smo moja sestra amor, sogor i ja ponosni vlasnici AB pastuha Mabrouka 218 Amora
i dvije TB kobile, a nadamo se da cemo i prosirit arapsko drustvo iduce godine.. posto nemam bas puno vremena, jer gibam u stalu u vizitu, jedna nam je kobila pred drebljenje i idem malo u snjenu sumu s Amorom protegnut noge...
Jako mi je drago sto je otvoren ovaj forum koji ljubiteljima Borickog konja znaci jakooo puno a pogotovo sto su se prikljucili jako vazni ljudi oko ovih konja... pozdrav svima i nadam se kako se proljece blizi da cemo imati sve vise clanova i da se ovaj forum nece pretvoriti u beznacajan chat kao sto je vecina pegasusa...
Nisam se jos predstavio.. moja isprika, jednostavno sam zaboravio...
Zovem se zoran imam 21 godinu te smo moja sestra amor, sogor i ja ponosni vlasnici AB pastuha Mabrouka 218 Amora
i dvije TB kobile, a nadamo se da cemo i prosirit arapsko drustvo iduce godine.. posto nemam bas puno vremena, jer gibam u stalu u vizitu, jedna nam je kobila pred drebljenje i idem malo u snjenu sumu s Amorom protegnut noge...
Jako mi je drago sto je otvoren ovaj forum koji ljubiteljima Borickog konja znaci jakooo puno a pogotovo sto su se prikljucili jako vazni ljudi oko ovih konja... pozdrav svima i nadam se kako se proljece blizi da cemo imati sve vise clanova i da se ovaj forum nece pretvoriti u beznacajan chat kao sto je vecina pegasusa...
Zameel- Broj postova : 20
Registration date : 20.12.2007
Re: respect
Drago mi je da su nam tu i Amorovci!
Dobro nam doel!!!!
Počasti nas jo kojom slikicom svog ljepotana i pokai naciji svoje čarobnjačke sposobnosti sa svojim ljubimcem!!!
JO! JO!
Sretno sa podmlatkom, javljaj novosti!
Dobro nam doel!!!!
Počasti nas jo kojom slikicom svog ljepotana i pokai naciji svoje čarobnjačke sposobnosti sa svojim ljubimcem!!!
JO! JO!
Sretno sa podmlatkom, javljaj novosti!
Dobro doao Zoky!
K.Zaid-KARAT- Broj postova : 15
Registration date : 25.12.2007
Dobro nam doao i nadam se da se budemo upoznali...
Jedva čekam slikice podmlatka...
Anči - hitno otvaraj topic - BEBICE
Jedva čekam slikice podmlatka...
Anči - hitno otvaraj topic - BEBICE
vila- Broj postova : 135
Registration date : 19.12.2007
Stranica 1 / 1.